Wijkverpleegkundige

28 uur per week | HBO | Assen
Solliciteer directvacatures

Wijkverpleegkundige

28 uur – Assen

Werken met een vast team en korte lijnen, dat kenmerkt deze baan.

Baan omschrijving

Als wijkverpleegkundige heb jij dagelijks te maken met onze cliënten. Wij horen dan ook graag jouw mening, deze mening telt bij ons. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Samen zorgen wij voor vooruitgang, daar staan we voor. Je geeft leiding aan het team, bent verantwoordelijk voor het juiste verloop van de zorgprocessen en doet indicaties. Je gaat deel uitmaken van het Psycho-Geriatrische team in de omgeving van Assen.

Je dagelijkse werk

In deze rol is elke dag anders, dat maakt het uitdagend. Je hebt je eigen team, daar sta jij voor. Je bent af en toe op route, doet indicaties en ziet onze cliënten. Daarnaast stuur je het team aan, heb je gesprekken met je collega’s en waar nodig organiseer je (bij)scholing. Wanneer van toepassing beheer je zorgplannen, dossiers en heb jij contact met het netwerk van de cliënt.

Wie ben jij?

  • Jij hebt een afgeronde hbo-opleiding in de Verpleegkunde;
  • Je bent startend of hebt Inmiddels enige ervaring opgedaan in de wijkverpleging;
  • Je hebt affiniteit met de psychogeriatrie;
  • Opleiding casemanager dementie is een pré;
  • Communiceren is voor jou natuurlijk, je zegt wat je doet en doet wat je zegt;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
Deel deze vacature in jouw netwerk

Wat bieden zij

Persoonlijke groei

‘In deze rol zoeken wij collega’s voor de toekomst van onze organisatie’ aldus onze opdrachtgever. Er zijn mogelijkheden om op termijn door te groeien naar andere rollen binnen de organisatie.

Eigen verantwoordelijkheid

De invulling van de rol is flexibel. Het resultaat is belangrijk, de weg daar naartoe geef jij zelf mede invulling aan. Bijvoorbeeld een dag planning is iets wat jij zelf optuigt.

Dynamisch 

Het is een rol met veel dynamiek. Er komen nieuwe cliënten bij, er vertrekken cliënten, je werft nieuwe collega’s en stuurt je team aan. Naast dat alles sta je voor de kwaliteit van zorg en gaat dat proces altijd door.

Beloning

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT. Alle secundaire arbeidsvoorwaarden zijn, naast de CAO, goed voor elkaar. In een persoonlijk gesprek lichten wij dit graag toe.

Voordelen

Contact 

Adres

Commissieweg 13
9244 GB Beetsterzwaag