Detachering

Detachering is lange termijn
Upload nu jouw vacature!Neem contact op

Daad

Daad detacheert professionals in de zorg. Wij helpen graag met tijdelijke vraagstukken en structurele vacatures. Samen zorgen we ervoor dat jouw vacatures ingevuld worden.

Detachering, professional.

Jij bent al een aantal jaren werkzaam in de zorg en op zoek naar een nieuwe werkomgeving. Een volgende stap? Of jij gaat juist starten in de zorg en vraagt je af: welke plek is mijn plek? Daad helpt jou hierbij. Van gedachten wisselen over deze vraagstukken, helpen de juiste plek helder te krijgen, dat is ons werk. Wij beginnen bij de persoon, wie ben jij en wat zijn jouw wensen?
Jij schakelt een specialist in die jou helpt de juiste plek helder te krijgen en de route hiernaartoe voor jou te organiseren. Dat doet Daad, iedere dag weer. Bij detachering is er zorg voor jou. Persoonlijke begeleiding, volop ruimte voor ontwikkeling en de juiste arbeidsvoorwaarden.

Daad

Detachering, werkgever.

Als werkgever in de zorg is het werven van de juiste collega’s voor jou geen kerntaak. Voor ons wel. Door middel van detachering vinden wij de juiste professionals voor jou. 

Flexibel, hoogwaardig en voor de lange termijn: dat is hoe wij detachering zien. Detachering is flexibel. Als opdrachtgever heb je een opzegtermijn van één maand. Naast flexibel is detachering ook een hoogwaardige investering. Bij Daad bieden wij onze professionals uitstekende arbeidsvoorwaarden, pensioen en investeren we in persoonlijke ontwikkeling.