Professionals

Werknemers in de zorg
Stuur je CV op!Neem contact op

Daad

Ben jij op zoek naar uitdagende een baan in de zorg, waar ruimte is voor jouw talent en passie? Samen met jou vinden we de juiste plek! 

Werknemers in de zorg

Werk jij al jaren in de zorg of nog maar net? Ben je al langere tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging of zet je pas de eerste stappen op de arbeidsmarkt? Voor ons maakt het geen verschil. 

We beschikken over een groot netwerk van opdrachtgevers. Daardoor kunnen we de beste werkplek voor jou vinden. Een plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Je werk goed te doen en je ambities invulling te geven. 

Jouw traject

w

Persoonlijke kennismaking

We starten met een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek onderzoeken wij jouw drijfveren, wensen en ideeën.

Wij gaan voor jou opzoek

Op dit punt gaan wij voor jou aan de slag. Welke baan past bij jouw wensen? Wij gaan discreet te werk. Alles wordt vooraf met jou besproken.

Op gesprek

Nu is het tijd om gesprekken te voeren bij de opdrachtgevers. Zitten er mogelijkheden tussen die jou aanspreken? Dan plannen wij een gesprek bij de opdrachtgever in. Samen bereiden we deze gesprekken zorgvuldig voor zodat jij vol vertrouwen je gesprek in gaat.

Aan het werk

Heb jij een plek gevonden waar jij je thuis voelt en graag aan de slag wilt? Dan maken wij dit mogelijk. Het eerste jaar werk je via Daad. Na dat jaar is er de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever. Tijdens dit eerste jaar is Daad er voor jou. Wij houden in de gaten hoe het met je gaat, of het werk aan je verwachtingen voldoet en welke ontwikkelingen je nodig hebt of doormaakt.

agsdix-far fa-handshake

In dienst bij de opdrachtgever

Zit jij na een jaar nog helemaal op je plek? En is de opdrachtgever ook tevreden? Dan heb jij de kans om een vast dienstverband aan te gaan bij de opdrachtgever. Als dit is gelukt, dan is onze missie geslaagd!

Daad

ZZP-er

Ben jij professional in de zorg én zelfstandige? Dan ben jij er graag voor andere mensen en zorg je dat ze niets tekort komen. Maar als zzp’er komen er ook andere taken op je pad, zoals het regelen van opdrachten, facturen en overeenkomsten. Die zaken nemen wij je graag uit handen. Wij zijn jouw vangnet en zorgen voor genoeg opdrachten, een backoffice die facturatie verzorgt en werkovereenkomsten die altijd up-to-date zijn.  

Het zakelijke gedeelte van zorg verlenen vinden wij vanzelfsprekend. Maar we bieden meer. Wanneer jij dat wilt, gaan we aan de slag met jouw persoonlijke welzijn. Past een opdrachtgever bij je? Wil jij meer uit jezelf halen? Waar ben je naar op zoek? Dit zijn vragen die wij je stellen. Laat ons je uitdagen om ook als zelfstandige verzekerd te zijn van persoonlijke groei.

Vacature aanbod

“Daad is de perfecte ‘matchmaker’”

“Hoe Daad kon aanvoelen dat Ambiq en ik zouden 'klikken' weet ik niet, maar de klik was er
gelijk. Ik krijg alle tijd en ruimte om me te ontplooien tot ambulant gezinshulpverlener. Met
mijn contract op zak mag ik straks starten met de IAG-opleiding. Ik kan niet wachten om te
beginnen!”
Lees meer

“Durf voor jezelf te kiezen”

“Sinds ik bij Cosis werk ga ik weer met plezier naar mijn werk. Ik weet hoe het is om dat werkplezier kwijt te zijn. Dat houd je niet lang vol. Dus voor iedereen die niet meer op z’n plek zit: durf voor jezelf te kiezen.”


Lees meer

Adres

Lavendelheide 7-1
9202 PD Drachten

Staat je vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie. Wie weet kunnen we alsnog iets voor elkaar betekenen.