Professionals

Werknemers in de zorg
Stuur je CV op!Neem contact op

Daad

Op zoek naar een baan in de zorg? Wij vinden het belangrijk dat jij een passie voor zorg hebt. Samen gaan wij kijken naar de juiste plek voor jou!

Werknemers in de zorg

Wie ben jij? Jij bent werkzaam in de zorg. Dat kan variëren van een aantal jaren tot nog maar net. Wij vinden het belangrijk dat je vol overtuiging je beroep uitoefent en de zorg draagt voor anderen. Daad zorgt voor jou! Wij bieden jou de beste plek. Een omgeving waar jouw drijfveren en ambities goed tot hun recht komen. Die belofte doen wij.

Het is een zoektocht. Wat past bij mij? Welke omgeving maakt mij gelukkig? Wat zorgt ervoor dat het beste in mij naar boven komt? Wij helpen je graag bij het vinden van die antwoorden. Dat is onze zorg.

Wij beschikken over een netwerk van opdrachtgevers. Daardoor maken wij het mogelijk om de beste plek voor jou te vinden. Wij gaan op zoek naar de plek waar jij de ruimte krijgt om jezelf te zijn. Je werk heel goed te doen of je ambities verdere invulling te geven. Dat doen wij graag samen met jou.

Jouw traject

w

Persoonlijke kennismaking

We starten met een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek onderzoeken wij jouw drijfveren, wensen en ideeën.

Wij gaan voor jou opzoek

Op dit punt gaan wij voor jou aan de slag. Welke baan past bij jouw wensen? Wij gaan discreet te werk. Alles wordt vooraf met jou besproken.

Op gesprek

Nu is het tijd om gesprekken te voeren bij de opdrachtgevers. Zitten er mogelijkheden tussen die jou aanspreken? Dan plannen wij een gesprek bij de opdrachtgever in. Samen bereiden we deze gesprekken zorgvuldig voor zodat jij vol vertrouwen je gesprek in gaat.

Aan het werk

Heb jij een plek gevonden waar jij je thuis voelt en graag aan de slag wilt? Dan maken wij dit mogelijk. Het eerste jaar werk je via Daad. Na dat jaar is er de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever. Tijdens dit eerste jaar is Daad er voor jou. Wij houden in de gaten hoe het met je gaat, of het werk aan je verwachtingen voldoet en welke ontwikkelingen je nodig hebt of doormaakt.

agsdix-far fa-handshake

In dienst bij de opdrachtgever

Zit jij na een jaar nog helemaal op je plek? En is de opdrachtgever ook tevreden? Dan heb jij de kans om een vast dienstverband aan te gaan bij de opdrachtgever. Als dit is gelukt, dan is onze missie geslaagd!

Daad

ZZP-er

Jij bent professional in de zorg én zelfstandige. Jouw hart ligt in de zorg. Jij bent er graag voor andere mensen en zorgt dat hen niks tekort komt. Als zzp’er komen er ook andere zaken op je pad, bijvoorbeeld: het regelen van opdrachten, factureren en overeenkomsten. Die zaken nemen wij graag van je over. Voor een zelfstandige biedt Daad een fijn vangnet. Genoeg opdrachten, een backoffice die de facturatie verzorgt en overeenkomsten die altijd up-to-date zijn.

Het zakelijke gedeelte vinden wij vanzelfsprekend. Daarom biedt Daad meer. Van het persoonlijke contact tot aan de waarborging van jouw persoonlijke welzijn. Past de opdracht bij je? Wil jij meer uit jezelf halen? Waar ben je naar op zoek? Dit zijn vragen die wij graag en vaak stellen. Laat ons je uitdagen om ook als zelfstandige verzekerd te zijn van persoonlijke groei.

Vacature aanbod

Adres

Lavendelheide 7-1
9202 PD Drachten

Staat je vacature er niet tussen ? Stuur dan een open sollicitatie wie weet kunnen we alsnog iets voor elkaar betekenen.