Over daad

Wat ons uniek maakt
Neem contact op

Team 

Energie! Dat krijgen wij van de juiste mensen op de juiste plek. Niets mooiers dan iemand ondersteunen bij de zoektocht naar een volgende baan. Onze tomeloze nieuwsgierigheid helpt ons daarbij. 

Het team van Daad

Julian Woudstra

julian@daadvoorjou.nl | 06 432 37 550

Iemand helpen bij het vinden van de juiste baan, op het juiste moment. Wat een energie geeft dat! Vanuit een enorm geloof in vooruitgang zie ik dat dit altijd gepaard gaat met de juiste personen op de juiste plek. Dat is wat ik heb ervaren in de afgelopen tien jaren dat ik mij bezig houd met arbeidsbemiddeling.

Een baan is voor velen een belangrijke, zingevende factor in het dagelijks leven. Om daar mijn steentje aan te mogen bijdragen geeft me veel voldoening. Niet iedereen heeft altijd direct voor ogen wat deze plek kan zijn of waar hij of zij naar op zoek is. Dat ik daarin een klein verschil kan maken maakt mij gelukkig.

Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling, mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen en mijn enorme bewondering en interesse voor alles wat met zorg te maken heeft, hebben geleid tot de start van Daad in 2019.

Diede Schotanus

diede@daadvoorjou.nl | 06 105 84 708

Ik ben Diede. Bij Daad houd ik mij dagelijks bezig met het verbinden van professionals en organisaties in de zorg. Daarbij komen mijn spontaniteit, enthousiasme en eerlijkheid goed van pas.

In mijn vrije uurtjes houd ik ervan om leuke dingen te ondernemen. Ik ga graag borrelen met vrienden en kan erg genieten van een lekker hapje eten buiten de deur. Om mijzelf niet rollend door ons kantoor heen te bewegen, doe ik mijn best om drie keer per week in de sportschool te staan. Ben jij als organisatie of als professional nieuwsgierig geworden? Ik vertel je graag meer!

 

 

Daad