De beste professionals in uw organisatie

Werkgevers in de zorg
Upload nu jouw vacature!Neem contact op

Daad

Daad detacheert professionals in de zorg. Wij helpen graag met tijdelijke vraagstukken en structurele invulling van nieuwe mensen. Samen zorgen we ervoor dat jouw vacatures de juiste invulling krijgen.

Opdrachtgevers in de zorg

De basis voor onze relaties is interesse. Wij zijn geïnteresseerd in wat jou als zorgaanbieder onderscheidt. Samen kijken we welke professional daarbij past. Zo zijn wij in staat om voor iedere kandidaat een passende plek te vinden. En voor jouw organisatie de beste nieuwe collega!

Persoonlijk contact is kenmerkend voor onze werkwijze. Wij zorgen ervoor dat onze kandidaten daadwerkelijk bij jouw organisatie passen. Bij een structurele vacature is het mogelijk om deze professional na een jaar een eigen dienstverband aan te bieden. Op deze manier dragen wij bij aan de groei van jouw organisatie. 

Onze voornaamste drijfveer in dit proces is groei. De groei van mensen leidt tot groei van jouw organisatie. Laten we dit samen doen!

Daad

Detachering

Als werkgever in de zorg is het werven van de juiste collega’s voor jou geen kerntaak. Voor ons wel. Door middel van detachering vinden wij de juiste professionals voor jou. 

Flexibel, hoogwaardig en voor de lange termijn: dat is hoe wij detachering zien. Detachering is flexibel. Als opdrachtgever heb je een opzegtermijn van één maand. Naast flexibel is detachering ook een hoogwaardige investering. Bij Daad bieden wij onze professionals uitstekende arbeidsvoorwaarden, pensioen en investeren we in persoonlijke ontwikkeling. 

Adres

Lavendelheide 7-1
9202 PD Drachten