De beste professionals in uw organisatie

Werkgevers in de zorg
Upload nu jouw vacature!Neem contact op

Daad

Daad detacheert professionals in de zorg. Wij helpen graag met tijdelijke vraagstukken en structurele vacatures. Samen zorgen we ervoor dat jouw vacatures gevuld worden.

Opdrachtgevers in de zorg

De basis voor onze relaties is interesse. De interesse vanuit ons in jou als opdrachtgever zorgt ervoor dat wij de organisatie leren kennen. Wij zijn geïnteresseerd in wat jouw organisatie kenmerkt en onderscheidt van de rest. Graag gaan wij het gesprek aan om inzicht te krijgen in jouw organisatie. Samen kijken we naar welke professional jij zoekt. Op deze manier zijn wij in staat om voor iedereen een passende plek te vinden. En voor jou de beste collega!

Persoonlijk contact is kenmerkend voor onze werkwijze. Wanneer wij goed in kaart hebben gebracht wat een professional wil, gaan wij voor hem of haar aan de slag. Door middel van gesprekken komen wij achter de drijfveren en wensen van de mogelijke kandidaat. Wij zorgen ervoor dat de professionals daadwerkelijk bij de opdrachtgever passen. Bij een structurele vacature is er een mogelijkheid om een professional na een jaar een dienstverband aan te bieden. Op deze manier kunnen wij bijdragen aan de groei van jouw organisatie.

Onze voornaamste drijfveer in dit proces is groei. De groei van mensen leidt tot groei van een organisatie. Wij willen graag bijdragen aan deze groei. Laten wij dit samen doen!

Daad

Detachering

Flexibel, hoogwaardig en lange termijn: dat is hoe wij detachering zien. Als organisatie in de zorg is het werven van de juiste collega’s geen kerntaak, bij ons wel. Door middel van detachering zetten wij professionals in.

Detachering is flexibel. We zetten het in voor zowel tijdelijke als structurele vacatures. Als opdrachtgever heb je een opzegtermijn van één maand. Naast flexibel is detachering een hoogwaardige dienstverlening. Bij Daad bieden wij professionals juiste arbeidsvoorwaarden, pensioen en persoonlijke ontwikkeling. Daad is gefocust op de lange termijn. Na een jaar detacheren is er de mogelijkheid om een professional een dienstverband aan te bieden.

Adres

Lavendelheide 7-1
9202 PD Drachten