Over daad

Wat ons uniek maakt
Neem contact op

Daad

‘Van wat je beweegt naar beweging’. Wij redeneren vanuit iemands drijfveren. Daad is de schakel tussen jou en de omgeving waarbinnen jij jezelf kan zijn. Waar jij gewoon je werk heel goed kunt doen óf je ambities verder invulling kunt geven

Meer over Daad

Ons werk is de uitdaging om de juiste plek helder te krijgen. Wij beginnen bij de persoon. Wij onderscheiden ons door persoonlijk inzicht. Wij gaan verder dan enkel werkervaring. Wij zijn altijd op zoek naar het antwoord op de vraag: wat beweegt iemand of een organisatie?

Wij zijn de plek waar je verder kan werken aan jezelf. Samen kunnen wij jouw groei stimuleren door te werken aan kennis van je werk, vakgebied en jezelf. Jij bent tenslotte een groot instrument in de zorg voor anderen. Wij vinden het van belang dat je hierin voldoende tijd investeert, dit drijft ons.

 

Waarom kiezen voor Daad?

  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
  • Volop ruimte voor ontwikkeling, persoonlijk en vakinhoudelijk
  • Specialist in zorg
  • Juiste arbeidsvoorwaarden

Daad

Iemand helpen bij het vinden van de juiste baan, op het juiste moment. Wat een energie geeft dat! Vanuit een enorm geloof in vooruitgang zie ik dat dit altijd gepaard gaat met de juiste personen op de juiste plek. Dat is wat ik heb ervaren in de afgelopen tien jaren dat ik mij bezig heb gehouden met arbeidsbemiddeling.

Een baan is voor velen een wezenlijk iets in het dagelijks leven. Om daar iets aan te kunnen bijdragen geeft veel voldoening. Niet iedereen heeft altijd direct voor ogen wat het kan zijn of waar iemand naar op zoek is. Een klein verschil daar in kunnen maken maakt mij gelukkig.

Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling, mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen en een enorme bewondering en interesse voor alles wat met zorg te maken heeft, hebben geleid tot de start van Daad.

Julian Woudstra