Over daad

Wat ons uniek maakt
Neem contact op

Daad

‘Van wat je beweegt naar beweging’. Wij kijken naar jouw drijfveren. Daad is de schakel tussen jou en je nieuwe werkplek.

Meer over Daad

Heb jij een CV van vier kantjes of past jouw werkervaring op de achterkant van een bierviltje? Voor ons maakt het niet uit. Wij kijken naar jou als persoon. Wij gaan altijd opzoek naar het antwoord op de vraag: wat beweegt jou of jouw organisatie?

Wij zijn de plek waar je verder kan werken aan jezelf. Samen kunnen wij jouw groei stimuleren door te werken aan relevante vakkennis binnen jouw werkveld en algemene kennis over jezelf. Jij bent tenslotte een essentieel instrument in de zorg voor anderen.

 

Waarom kies je voor Daad?

  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
  • Volop ruimte voor ontwikkeling, persoonlijk en vakinhoudelijk
  • Wij zijn specialist in zorg
  • Juiste arbeidsvoorwaarden

Daad

Iemand helpen bij het vinden van de juiste baan, op het juiste moment. Wat een energie geeft dat! Vanuit een enorm geloof in vooruitgang zie ik dat dit altijd gepaard gaat met de juiste personen op de juiste plek. Dat is wat ik heb ervaren in de afgelopen tien jaren dat ik mij bezig houd met arbeidsbemiddeling.

Een baan is voor velen een belangrijke, zingevende factor in het dagelijks leven. Om daar mijn steentje aan te mogen bijdragen geeft me veel voldoening. Niet iedereen heeft altijd direct voor ogen wat deze plek kan zijn of waar hij of zij naar op zoek is. Dat ik daarin een klein verschil kan maken maakt mij gelukkig. 

Mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling, mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen en mijn enorme bewondering en interesse voor alles wat met zorg te maken heeft, hebben geleid tot de start van Daad in 2019.

Julian Woudstra