Onze VacaturesRegio
 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Overijssel
Bekijk meer
Branche
 • Geestelijke Gezondheidszorg
 • Gehandicaptenzorg
 • Jeugdhulpverlening
 • Ouderenzorg
 • Verslavingszorg
68 Vacatures
Persoonlijk begeleider

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Flevoland

Jij bent persoonlijk begeleider van een aantal bewoners. Samen met de bewoners werk je aan de door jullie samen opgestelde doelen. Jij weet de bewoners te prikkelen om zo zelfredzaam mogelijk te zijn. Tijdens jouw werkdag zoek je balans tussen geplande en spontane ontmoetingen. Een werkdag kent doorgaans veel dynamiek en hectiek. Als persoonlijk begeleider krijg je te maken met complexe casussen wat werken met deze groep erg uitdagend maakt. '' zeggen wat je doet en doen wat je zegt ''

Psychomotorisch therapeut

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Drenthe

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opzetten, geven en evalueren van psychomotorische therapie. Jij weet de focus binnen jou behandelingen te leggen op sport en spel, zodat de cliënt ontspanning ervaart, grenzen leert aan te geven en lichaamssignalen verkent en herkent. Jij bent in staat om binnen de vastgestelde kaders, zelfstandig jouw aanpak en werkwijze te bepalen. Jij weet met jouw communicatieve vaardigheden de cliënt te motiveren, stimuleren en te confronteren. Jij weet als geen ander hoe jij een relatie moet opbouwen met de cliënt en verantwoordelijkheid nemen klinkt als jouw tweede natuur.

Basispsycholoog

Branche : Ouderenzorg
Regio : Friesland

In de provincie Friesland is onze opdrachtgever op zoek naar een basispsycholoog. Binnen de functie werk jij in de ouderenzorg en heb jij de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen met neuropsychologische diagnostiek, observeren, gespreksvoeringtechnieken en mediatieve therapie. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en werkt nauw samen met de andere specialismes om de kwaliteit van de zorg voor de cliënt te optimaliseren.

Verzorgende IG Thuiszorg

Branche : Ouderenzorg
Regio : Groningen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiast Verzorgende IG’er die hart heeft voor de zorg. Jij haalt voldoening uit het bieden van de beste zorg aan cliënten en vindt dat hierbij het leefplezier en een veilige omgeving voorop staan. Je signaleert en rapporteert om de continuïteit van zorg op maat te waarborgen. Binnen het sfeervolle team kan jij altijd met je vragen terecht en mocht jij affiniteit hebben met PG, dan kan jij ook met deze doelgroep aan de slag!

Verpleegkundige GGZ

Branche : Geestelijke Gezondheidszorg
Regio : Groningen

Als Verpleegkundige binnen de GGZ krijg jij het warm van het begeleiden van cliënten met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Je bent werkzaam binnen een klein zelfredzaam team waarbinnen jij je eigen expertise kan uitvoeren. Naast het begeleiden, voer je verpleegtechnische handelingen uit en ben je betrokken bij de diagnose, het opstellen en uitvoeren van het gemaakte behandelplan. Jouw persoonlijke interesses bepalen de invulling van jouw rol binnen de organisatie met als doel om de beste zorg voor de cliënt te realiseren.

Laden