Onze VacaturesRegio
 • Drenthe
 • Flevoland
 • Friesland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Overijssel
Bekijk meer
Branche
 • Geestelijke Gezondheidszorg
 • Gehandicaptenzorg
 • Jeugdhulpverlening
 • Ouderenzorg
 • Verslavingszorg
83 Vacatures
(Junior) gedragsdeskundige | Forensische zorg

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Groningen

Je gaat de uitdaging aan om als starter, of vanuit loopbaanperspectief, de functie van gedragswetenschapper binnen de forensische zorg te vervullen. Dat je nog geen of weinig ervaring als gedragswetenschapper hebt, dat is niet erg. Indien je al ervaring meebrengt, dan is er de ruimte om die vaardigheden verder te ontwikkelen. Je werkt samen met je collega's in een behandeldriehoek. Jij biedt de medewerkers in het team adviezen over de aanpak waarmee zij de cliënt ondersteunen in het zetten van de juiste stappen naar een beter leven.

Persoonlijk begeleider | Jeugd

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Overijssel

De locatie biedt intensieve behandeling en begeleiding aan jongeren met psychiatrische-, ontwikkelings- of gedragsproblemen. Als persoonlijk begeleider maak jij onderdeel uit van een behandelteam waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent voor de jongere en het systeem. Als persoonlijk begeleider biedt jij begeleiding, behandeling en ondersteuning aan de jongeren. Door nabijheid en structuur begeleid jij de jongere bij de hulpvraag. Het methodisch werken en en om kunnen gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag is onderdeel van jouw baan. Naast coördinerende taken rondom het tot uitvoering brengen van het zorgplan, ben je ook actief op de groep. Een omgeving met open communicatie, waar we van elkaar kunnen leren en elkaar ondersteunen.

Pedagogisch medewerker | Intensieve behandeling

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Drenthe

Hou jij van een uitdaging? Een baan waar geen dag hetzelfde is? Als pedagogisch medewerker op de intensieve behandelgroep werk je actief mee aan de behandeling van de cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer van behandeling, begeleiding en opvoeding van de jongeren. Het is een 24-uurs zorg groep voor kinderen tussen de 12 en 18 met ernstige gedragsproblematiek. Werken met deze doelgroep is intensief. Je staat er niet alleen voor, je doet het als team.

Begeleider wonen | LVB

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Overijssel

De bewoners hebben allemaal behoefte aan een omgeving waarbij 24 uur per dag begeleiding beschikbaar is om de bewoner te ondersteunen op verschillende leefgebieden en in te zetten op preventie, normaliseren en versterken van basisstructuren. Tijdens het verblijd zal er waar nodig observatie, diagnostiek en behandeling ingezet worden, aangepast op de bewoner. De bewoner krijgt op deze manier handvaten om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven. De volwassenzorg is vraaggericht. Het is zorg waarbij de volwassenen op bepaalde gebieden hulp nodig hebben. De volwassenen worden opgevangen en samen zorg je er voor dat hun leven stabiel wordt/blijft.

Jeugdzorgwerker

Branche : Jeugdhulpverlening
Regio : Friesland

Jij als jeugdzorgwerker begeleid de cliënten volgens het zorgplan. Je werkt samen met een team van professionals aan de uitvoering van afspraken die worden gemaakt. Voor een aantal van de jeugdigen vervul jij de rol van mentor. Jij bent verantwoordelijk voor het bieden en waarborgen van een veilig pedagogisch klimaat. Dit doe je door het observeren van de groep, het signaleren van gedrag en door tijdig te handelen. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de locatie en de zaken rondom de jeugdigen. Jij krijgt de vrijheid om activiteiten te ondernemen en te zorgen voor een goede woonomgeving voor de kinderen en jongeren. Bij de organisatie wordt gewerkt met verschillende erkende methodieken.

Laden