Onze VacaturesRegio
  • Drenthe
  • Friesland
  • Groningen
  • Overijssel
Branche
  • Geestelijke Gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Jeugdhulpverlening
  • Ouderenzorg
29 Vacatures
Begeleider

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Drenthe

Jij bent verantwoordelijk voor het bieden van passende hulp aan cliënten met verstandelijke of psychische beperkingen om grip te krijgen en houden op het leven. hierbij kan worden gedacht aan hulp bij ADL, verpleegtechnische handelingen of begeleiding op mentaal vlak. Een gezellige gesprekspartner of het zijn van een luisterend oor ligt jou en vind jij leuk om te doen. Samen met jouw collega’s zet jij je op een positieve wijze in om het voor de cliënten zo aangenaam mogelijk te maken. Jij staat open om jezelf te ontwikkelen en bent leergierig, creatief en betrokken.

Verzorgende IG

Branche : Ouderenzorg
Regio : Groningen

Op een proactieve wijze ben jij werkzaam en denk jij in mogelijkheden om voor cliënten een optimale leefomgeving te creëren. Jij bent als Verzorgende IG verantwoordelijk voor de verzorging van cliënten, hierin staat veiligheid en kwaliteit binnen de organisatie hoog in het vaandel. Jouw communicatieve vaardigheden zet jij in om cliënten te stimuleren en adviseren bij dagelijkse activiteiten en hierbij houd jij rekening met de persoonlijke wensen om de zelfredzaamheid te bevorderen. Naast de zorg die jij verleent, houd jij je ook bezig met het signaleren en rapporteren om passende zorg te optimaliseren.

Wijkverpleegkundige

Branche : Ouderenzorg
Regio : Friesland

Samen met circa. 15 collega’s en andere schakels binnen de organisatie indiceer jij passende zorg, houdt jij je bezig met het vaststellen van zorgplannen, coördineren en organiseren van zorg. Je hebt een pro actieve houding bij beleidsontwikkeling en denkt hier graag in mee. Je stuurt Verpleegkundige en Verzorgende IG collega’s aan op een coachende manier en waakt over het werkgeluk. Het gezamenlijke doel is om mensen zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen en hier speel jij op in met een geoptimaliseerde aanpak die gericht is op het vervullen van de behoeftes van de cliënten en hierbij de eigen keuzes te respecteren.

Kwaliteitsverpleegkundige

Branche : Ouderenzorg
Regio : Groningen

Als kwaliteitsverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor kwaliteitszorg. Samen met jouw collega’s bied jij ondersteuning aan bewoners en hierbij houdt jij rekening met de behoeftes en respecteer jij de wensen om zorg zo passend mogelijk te maken. Het is essentieel dat jouw team beschikt over de juiste faciliteiten om optimale zorg te bieden en hierbij het werkgeluk op peil te houden. Jij stimuleert jouw team om optimale zorg te realiseren.

Verpleegkundige Thuiszorg

Branche : Ouderenzorg
Regio : Friesland

Bij onze opdrachtgever ben jij samen met het team verantwoordelijk voor de thuiszorg en VPT (Volledig Pakket Thuis). Hierdoor heb jij erg variërende werkzaamheden en is achter elke deur van het appartementencomplex een andere vorm van zorg passend. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, waarbij jij rekening houdt met de eigen regie van de bewoners. Binnen het team denk jij graag mee over nieuwe ontwikkelingen, neem jij deel aan overlegvormen en bent bereidt om onregelmatige diensten te draaien. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg.

Laden