Verpleegkundige in de wijk

16 - 24 uur per week | mbo-V | Friesland
Solliciteer directvacatures

Verpleegkundige in de wijk

16 – 24 uur | Friesland

Heb jij ooit aan thuiszorg gedacht? Of werk jij al extramuraal? Wij zoeken een verpleegkundige in de wijk. 

 

Baanomschrijving

In deze baan heb jij een belangrijke rol in de verzorging van de cliënten in hun thuisomgeving. Een grote taak in deze functies is de communicaties met zowel de cliënt zelf als evt. mantelzorgers, familie en andere disciplines. Jij bent degene die door aandachtluisteren de zorgvraag op de juiste manier formuleert. In deze baan wordt er een beroep gedaan op je zelfstandigheid en creativiteit. Elk bezoek is anders.

Wat zijn je taken?

  • Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
  • Ondersteuning bieden bij verzorgende taken zoals wassen en aankleden;
  • Gezondheidsproblematieken signaleren en daarop actie ondernemen;
  • De juiste zorg afstemmen met artsen, huisarts en/of andere zorgprofessionals;
  • Contact met familie, mantelzorgers en het netwerk van de cliënt;
  • De juiste terugkoppeling naar collega’s en/of de wijkverpleegkundige.

Wie wij zoeken

Wij zoeken een verpleegkundige die zich graag inzet voor het zo lang mogelijk thuis kunnen wonen van de cliënten. Jij werkt met je hart in de zorg, hebt passie voor je vak en bent een zelfstandig persoon. Je communiceert uitstekend en bent laagdrempelig benaderbaar. Daarnaast ben je in het bezit van een afgeronde opleiding Verpleegkundige Niveau 4.

 

Deel deze vacature in jouw netwerk

Wat bieden zij

Vrijheid

In deze baan ben jij zelf verantwoordelijk. Jij hebt de vrijheid om bepaalde werkzaamheden in te richten en zelfstandig keuzes te maken. Dit vergt iets van je verantwoordelijkheid maar brengt ook vrijheid met zich mee.

Scholing

Alle benodigde scholing en opleiding om je vak uit te maken voeren is uiteraard aanwezig. Onze opdrachtgever heeft hierin een aansporende houding.

Persoonlijke ontwikkeling

Vanaf dag één krijg jij ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingsbudgetten en bijscholing zijn vanzelfsprekend. Juist ook persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Daad kan hier een rol in spelen.

Arbeidsvoorwaarden

De verloning is conform CAO VVT, verpleegkundige niveau 4. Daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden. Een voorbeeld hiervan is een telefoon van de opdrachtgever.  

Voordelen

Contact 

Adres

Commissieweg 13
9244 GB Beetsterzwaag