Regio
  • Drenthe
  • Flevoland
  • Friesland
  • Groningen
  • Noord Holland
  • Overijssel
Bekijk meer
Branche
  • Geestelijke Gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Jeugdhulpverlening
  • Ouderenzorg
67 Vacatures
Meewerkend coördinator

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Friesland

Als meewerkend coördinator op de woongroep houd jij je bezig met het opstellen en uitvoeren van het zorgplan van jongvolwassenen vanaf 23 jaar. De cliënten hebben een verstandelijke en/of (meervoudige) lichamelijke beperking. Jij bent coördinator op de groep en aanspreekpunt voor het team, maar ook voor de familie. Je coördineert dus op zowel cliënt als team niveau.

Pedagogisch medewerker

Branche : Jeugdhulpverlening
Regio : Drenthe

Als pedagogisch medewerker ga jij kinderen tussen de 4 en 16 jaar begeleiden. Deze kinderen hebben een ontheffing van de leerplicht en zijn opzoek naar een passende manier van onderwijs. Je gaat samen met het kind aan het werk met sociale vaardigheden, schoolse activiteiten en met hun dagprogramma. Het uiteindelijke doel is dat de kinderen weer re-integreren in het onderwijs.

Verzorgende IG

Branche : Ouderenzorg
Regio : Drenthe

Ben jij op zoek naar een parttime baan als Verzorgende IG? Wij hebben een vacature die perfect bij jou past! Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan onze cliënten. Jij bent een belangrijke schakel in het welzijn en het verbeteren van de kwaliteit van leven van de cliënten. Met jouw vriendelijke en zorgzame houding zorg je ervoor dat de cliënten zich op hun gemak voelen en de beste zorg ontvangen. Je werkt samen met een team van professionals en hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied. Ben jij enthousiast, empathisch en klaar om een verschil te maken in het leven van anderen? Solliciteer dan nu op onze vacature voor Verzorgende IG!

pedagogisch medewerker

Branche : Jeugdhulpverlening
Regio : Drenthe

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leuke baan als pedagogisch medewerker? Dan hebben wij een parttime vacature voor jou! Als pedagogisch medewerker speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en begeleiding van kinderen. Je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Samen met een enthousiast team van professionals werk je aan het creëren van een positieve en stimulerende sfeer. Ben jij creatief, geduldig en heb je affiniteit met kinderen? Dan is deze baan iets voor jou! Wij bieden een gezellige werkomgeving en goede ondersteuning in jouw professionele groei. Solliciteer nu!

Coördinerend begeleider

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Groningen

Als coördinerend begeleider ga je aan de slag met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Deze cliënten hebben een laag niveau en worden ouder, waardoor de zorgvraag steeds groter wordt. Niet alleen hebben ze moeite met hun verstandelijke beperking, maar ook met lichamelijke klachten. Op de woning waar je aan de slag gaat, is er ruimte voor tien volwassenen en ouderen van verschillende leeftijden. Je zult deel uitmaken van een team met onregelmatige diensten, waarbij je groepsbegeleiding en individuele begeleiding op je neemt. Jij hebt een coachende rol richting je collega's en zorgt ervoor dat afspraken worden nageleefd. Door middel van coaching begeleid je het team, zodat ze optimaal kunnen functioneren en zich kunnen blijven ontwikkelen.

Laden