Regio
  • Drenthe
  • Friesland
  • Gelderland
  • Groningen
  • Overijssel
Branche
  • Geestelijke Gezondheidszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Jeugdhulpverlening
  • Ouderenzorg
54 Vacatures
Gedragswetenschapper

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Drenthe

In deze functie ligt de focus op behandeling, beleidsontwikkeling, advisering, deskundigheidsbevordering en relatiebeheer. Een rol als gedragswetenschapper is geen dag hetzelfde. Jouw werkzaamheden bestaan uit het doen van onderzoek, het analyseren van de resultaten, het adviseren van begeleiders zowel individueel als in teamverband. Jij bent de verbindende factor. Ook al ben je op afstand, toch ben je nauw betrokken rondom de zorg van de cliënt. Je voert gesprekken met diverse in-en extern betrokkenen. Dit doe je samen met de persoonlijk begeleider. Dit is een proces wat altijd in beweging is, je handelt als er iets speelt, maar ook op het moment dat er geen concrete vraag ligt. De vertaalslag van theorie naar praktijk weet jij over te brengen.

Begeleider | Intensieve zorg

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Groningen

Jij hebt een open en positieve houding. Verandering en feedback is voor jou geen probleem. Jij beschikt over een portie flexibiliteit in zowel je begeleidingsstijl als inzet. Daarnaast sta jij stevig in je schoenen. Om het af te sluiten ben jij die enthousiaste persoon die een goede portie humor meebrengt.

Verzorgende IG Geriatrische Revalidatiezorg

Branche : Geestelijke Gezondheidszorg
Regio : Groningen

Jij begeleidt cliënten met een lichte vorm van psychiatrische en/of verslavingsproblematiek die behoefte hebben bij revalidatiehulp. Hieronder vallen ook verpleegtechnische handelingen. Controleren en verstrekken van medicatie valt ook onder jouw werkzaamheden, net zoals observeren en rapporteren over de toestand van cliënten. Ook houd jij je bezig met het evalueren en wanneer nodig bijstellen van het behandelplan na overleg met cliënt en het multidisciplinair team.

Persoonlijk begeleider | Complexe doelgroep

Branche : Gehandicaptenzorg
Regio : Groningen

Jij vindt het leuk om met verschillende type mensen te werken. Jij toont oprechte interesse in de cliënt en kan behoeftes feilloos aanvoelen. Jij staat stevig in je schoenen en bent niet snel onder de indruk. Hierdoor bewaar je de rust en houd jij situaties waarin spanningsopbouw en agressie aan de orde komt onder controle.

Agogisch Begeleider

Branche : Geestelijke Gezondheidszorg
Regio : Groningen

Je biedt begeleiding aan cliënten bij dagelijkse activiteiten, dit doe jij aan de hand van een vooraf opgesteld begeleidingsplan, aan dit plan lever jij ook een bijdrage en signaleert aanpassingen aan de desbetreffende collega. Ook werk jij mee aan de ontwikkeling van het activiteitenaanbod. Je weet de rust te bewaren bij afleidende factoren en weet professioneel op te treden bij bijvoorbeeld agressie van een cliënt.

Laden