MBO Verpleegkundige

18-24 uur | MBO 4 | PROVINCIE Friesland
Solliciteer directvacatures

MBO Verpleegkundige

18 -28 uur | Provincie Friesland

Ouderenzorg, semi-intramurale setting, enthousiasme gezocht!

Baan omschrijving

In deze rol werk jij met kleine zelfsturende teams. De locatie betreft een complex waar koop en huur bewoning mogelijk is. Met jouw team verzorgen jullie de zorg waar nodig. Het is een extramurale rol op een semi-intramurale locatie. Je werkt met elkaar vanuit één kantoor. Hier start en sluit je de dag. Teamgevoel én zelfstandigheid, dan kenmerkt deze functie.

 

Taken

Als verpleegkundige heb jij meerdere taken. Uiteraard ben jij verantwoordelijk voor medische handelingen en beantwoord jij allerhande vragen van je collega’s mbt dit onderwerp. Jij verleend zorg waar nodig, zelfstandig loop jij je routes en daarnaast spring je bij waar een Verpleegkundige nodig is. Je hebt contact met het netwerk van de cliënt, schakelt met (huis)artsen en andere instanties en bent de contactpersoon voor de familie.

   Wie wij zoeken:

   Jij hebt je MBO Verpleegkunde afgerond en eventueel enige ervaring in de niv. 4 rol. Starters nodigen wij ook van harte uit te reageren. Jij brengt een dosis enthousiasme en positiviteit met je mee, dit voelt men wanneer jij binnenkomt. Daarnaast kun jij zelfstandig goed aan de slag, functioneer jij prettig in een team en ben jij gewend aan het geven en ontvangen van feedback.

    

   Deel deze vacature in jouw netwerk

   Wat bieden zij

   Salaris

   Een passend salaris bij deze rol. Je wordt ingeschaald in de CAO VVT, schaal 45.

   Een bijzondere locatie

   Deze locatie kenmerkt zich doordat het een combi is van intramurale en extramurale zorg. Dit zorgt voor een specifieke dynamiek.

   Volop mogelijkheden tot ontwikkeling

   Vanuit de gedachte dat iedereen zich kan ontwikkelen kijken wij samen waar jouw wensen voor de toekomst liggen. Er betstaat de mogelijkheid om hier samen invulling aan te geven, bijvoorbeeld met opleidingen.

    

   Wat heb jij nog meer nodig?

   Wij horen graag wat jij nodig hebt om deze functie naar je beste kunnen uit te voeren, zo benaderen wij het graag. 

   Voordelen

   Contact

   Adres

   Commissieweg 13
   9244 GB Beetsterzwaag