Manager in de zorg

Uren nader te bepalen | startdatum in overleg | hbo | noord nederland
Solliciteer directvacatures

Manager in de zorg

uren in overleg | Noord Nederland

Ben jij een bevlogen manager in de zorg óf manager in spé? De zorg heeft jou nodig!

 

Baanomschrijving

Voor meerdere van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar bevlogen managers in de zorg. Als manager in de zorg ben jij eindverantwoordelijk voor een team, afdeling of een bepaalde tak zoals zorgthuis. In deze rol stuur je meerdere personen rechtstreeks aan. Ook is het een mogelijkheid dat jij de teams aanstuurt, samen met zorgcoördinatoren of wijkverpleegkundigen. Naast dat je ook financieel verantwoordelijk bent, draag jij zorg voor HR, de dagelijkse operatie en ben jij het gezicht naar buiten toe.

Wie ben jij?

Als manager heb jij oog voor iedereen. Jouw aandacht zorgt voor groei van de mensen om je heen.

  • Jij beschikt over een ruime ervaring in de zorg.
  • Een afgeronde hbo-opleiding heb jij in je bezit óf rond je binnenkort af.
  • Jij bezit de benodigde daadkracht om keuzes te maken en beslissingen te nemen.
  • Jij hebt een aansprekende visie op de zorg in zijn algemeenheid en management daarbinnen in het bijzonder.
  • Jij bent in staat om jezelf een spiegel voor te houden en staat er voor open dat anderen dit, dagelijks, bij jou doen.
  • Als persoon ben jij laagdrempelig benaderbaar, beschik jij over empathie, schroom jij duidelijkheid niet en bovenal, beschik je over humor.

Hoe werkt dit?

 Daad bemiddelt professionals in de zorg met als doel een langdurig dienstverband bij onze opdrachtgevers. Professionals die de verantwoordelijkheid van een management rol willen en kunnen dragen worden met regelmaat gevraagd. Daad denkt veelal mee in het profiel en biedt hierbij ook de nodige opleiding en ontwikkeling van de professional aan. Samen zorgen wij voor groei van de persoon en daarmee de organisatie.

 

Deel deze vacature in jouw netwerk

Wat bieden zij

Persoonlijke groei

In deze rol kun jij jezelf enorm ontwikkelen. Breng jij al een bak aan ervaring mee? Ontwikkel jezelf vooral door de mensen heen te inspireren met jouw kennis en ervaring.

Verantwoordelijkheid

Altijd al keuzes willen maken en beslissingen nemen? Dat kan zeker in deze rol. De functie brengt een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee. Past jou dat van nature goed? Dan is dit jouw baan.  

Dynamisch

Het is een rol met veel dynamiek. Er komen nieuwe collega’s bij, er vertrekken collega’s. De regelgeving veranderd, de zorg is altijd in beweging. Jij bent bezig je plan uit te voeren en laat je niet van de wijs brengen. De dynamiek vraagt wel om flexibiliteit.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO van onze opdrachtgever. Alle secundaire arbeidsvoorwaarden zijn, naast de CAO, op de juist manier voor elkaar. In een persoonlijk gesprek lichten wij dit graag toe.

 

Voordelen

Contact 

Adres

Commissieweg 13
9244 GB Beetsterzwaag