“Daad is de perfecte ‘matchmaker’”

20 september 2023
Neem contact opTerug naar blogoverzicht

“Daad is de perfecte ‘matchmaker”

Kelly Top, ambulant gezinshulpverlener bij Ambiq
Een werkgever die 100% bij jou past qua zorgvisie, cultuur en werksfeer: die is nog
niet zo eenvoudig te vinden. Via Daad kwam Kelly Top (27) een jaar geleden in contact met Ambiq. Er was gelijk een klik. Vanaf 1 september is Kelly bij Ambiq in dienst als ambulante gezinshulpverlener. "Ik start zo meteen met de opleiding IAG. Ik kan niet wachten!
“Nadat ik in 2018 afstudeerde aan de opleiding SPH kon ik direct aan de slag. Ik heb
verschillende banen gehad. Als ik iets heb geleerd in de afgelopen 5 jaar, dan is het dat het ontzettend belangrijk is dat jouw visie op zorg aansluit bij die van de organisatie waar je werkt. Als er geen match is, zul je je nooit écht thuis voelen bij je werkgever.”

“Gelukkig heb ik mijn match gevonden bij Ambiq. Julian van Daad is onze ‘matchmaker’. In coronatijd nam hij contact met me op. Op LinkedIn had hij mijn profiel gezien, waarop ik had aangegeven open te staan voor een nieuwe baan. Ik herinner me nog precies ons eerste gesprek, waarin Julian heel precies in kaart bracht wat mijn wensen waren. Dat waren er eigenlijk maar twee: geen weekend- en slaapdiensten meer én en baan waarin ik als ambulant hulpverlener aan de slag kon.”

“Op basis van mijn wensen is Julian op zoek gegaan. Al vrij snel kwam hij met de vacature voor ambulant gezinshulpverlener bij Ambiq. Het eerste gesprek regelde Julian en ook bij de voorbereiding op dat eerste kennismakingsgesprek was hij erg betrokken. Hoe hij kon aanvoelen dat Ambiq en ik zo goed zouden passen, weet ik niet, maar de klik was er gelijk.”

“Het afgelopen jaar heb ik via Daad mijn eerste stappen bij Ambiq gezet. Ik kreeg een heel warm welkom. Vragen die ik had, kon ik gelijk met collega’s bespreken. Bovendien belde Julian regelmatig om te checken of hij me nog ergens mee kon helpen. Daardoor verliep de inwerkperiode erg soepel.”

Bij Ambiq krijg ik alle tijd en ruimte om me te ontplooien tot ambulant gezinshulpverlener. Ik help gezinnen bij de opvoeding van kinderen met een licht verstandelijke beperking en de bijkomende problematiek. Met mijn contract op zak mag ik straks starten met de IAG- opleiding. Zo ontwikkel ik mezelf nog verder in de intensieve ambulante gezinsbehandeling- methode die we gebruiken. Ik kan niet wachten om te beginnen!.

Benieuwd naar jouw kansen in de zorg? Neem gerust contact met Daad op.

Neem contact op!

Op zoek naar een baan in de zorg? Wij vinden het belangrijk dat jij een passie voor zorg hebt. Samen gaan wij kijken naar de juiste plek voor jou!

Vacatures

Op zoek naar een baan in de zorg? Bekijk hier de vacatures!

Neem contact op!

Op zoek naar een baan in de zorg? Samen gaan wij kijken naar de juiste plek voor jou!

Contact

Adres

Lavendelheide 7-1
9202 PD Drachten