Zorgbegeleider, Ambulant & Educatief

24 - 32 uur | startdatum per direct | SKJ Geregistreerd | Groningen
Solliciteer directvacatures

Zorgbegeleider, Ambulant & Educatief

24 – 32 uur | Groningen

Ben jij een (ambulant) begeleider met kennis van en ervaring met ASS? Heb jij interesse in educatie? Wij zijn op zoek naar jou!

 

Baan omschrijving

Deze baan is een combinatie van ambulante zorg en educatieve begeleiding op locatie. De doelgroep is voornamelijk jongeren (12 min) en hun omgeving, veelal het gezin. In samenwerking met het gezin formuleer je de specialistische hulpvraag. Vervolgens ga jij aan de slag om, samen met de jongere, de gestelde doelen te bereiken. Aan de ene kant werk je ambulant bij de jongeren aan huis of in hun omgeving. Aan de andere kant zorg jij voor een stuk educatieve begeleiding op locatie. Je werkt hier naast een docent. Je hebt je eigen caseload en bent hier ook zelfstandig verantwoordelijk voor. Jij bepaalt je eigen je agenda.

Taken

Jij bent degene die voor vooruitgang gaat zorgen. Samen met de jongeren, boek jij vooruitgang richting de gestelde doelen. De doelen stellen jullie samen op, realistisch en haalbaar.

In deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Activiteiten ondernemen met de jongere(n);
 • Het bieven van handvatten aan jongere en omgeving en daarbij ook helpen deze uit te voeren.
 • Je werkt aan de zelfredzaamheid en de zelfstandigheid;
 • In sommige gevallen heb je contact met andere hulpverleners en stem je de geboden hulp af of onderzoek je een passend vervolg;
 • Het bieden van educatieve ondersteuning. Wanneer er op locatie educatie wordt geboden ben jij aanwezig voor de één op één begeleiding.

   Wie wij zoeken

   Wij zijn op zoek naar een zelfstandig en autonoom persoon. In deze baan heb je veel vrijdag en wordt er groot beroep gedaan op je zelfstandigheid. Jij bepaalt je eigen agenda en bent hier zelf verantwoordelijk voor. Loop je ergens tegenaan, heb je hulp nodig? Geen probleem, iedereen staat voor je klaar. Er wordt van jou verwacht dat jij zelf aan de bel trekt. Om deze functie succesvol ui te kunnen voeren beschik je over een afgeronde hbo-opleiding en ben jij in het bezit van een SKJ registratie.

    

    

   Deel deze vacature in jouw netwerk

   Wat bieden zij

   Beloning

   Een passend salaris bij deze rol. Daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot opleiding en specialisatie.

    

   Werken met specialismen

   Onze opdrachtgever is een specialist en autoriteit op het gebied van ASS en angststoornissen. Jij kan je hier uitstekend verdiepen in deze specialismen en naar wens je hier verder in ontwikkelen en specialiseren.

    

   Volop mogelijkheden tot ontwikkeling

   Vanuit de gedachte dat iedereen zich kan en wil ontwikkelen kijken wij samen waar jouw wensen voor de toekomst liggen. Er bestaat de mogelijkheid om hier samen invulling aan te geven, bijvoorbeeld met opleidingen of coaching.

    

    

    

   Combinatie van ambulant en onderwijs

   Wat wij vaak terugkrijgen van onze professionals in deze rol is de mooie combinatie van hulpverlening en onderwijs. Op die manier wordt er echt gebouwd aan de toekomst.

    

    

   Voordelen

   Contact 

   Adres

   Commissieweg 13
   9244 GB Beetsterzwaag