Zelfstandige (ZZP) in de zorg

Uren in overleg | MBo-hbo-wo | Noord Nederland
Solliciteer directvacatures

Zelfstandige in de zorg

Uren in overleg – Noord Nederland

Ben jij een zelfstandige zorgverlener en ligt jouw hart bij de zorg? Dan zit je goed bij ons.  

Wat ga jij doen?

Als zelfstandige ben jij gepokt en gemazeld in de zorg. Jij ben in staat om je een nieuwe omgeving snel eigen te maken, dit maakt je snel en flexibel inzetbaar. Als geen ander weet jij hoe om te gaan met verpleging- en verzorgingsvraagstukken.

Waar wil je werken?

Onze opdrachtgevers bevinden zijn breed georiënteerd in de zorgsector. Onder andere in de ouderenzorg, zowel intramuraal als extramuraal, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Soms vraagt de dynamiek van de zorg, snel, om extra collega’s. Dan doen wij een beroep op jou. Anderzijds helpen wij jou aan die klus die jij al erg lang eens wil doen. Neem contact op en samen onderzoeken wij de mogelijkheden.

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar zelfstandige zorgverleners die nog uren beschikbaar hebben of uren beschikbaar krijgen. Alle benodigde diploma’s op jouw niveau heb je in je bezit, je bent bevoegd en bekwaam. Daarnaast beschik je over een rijbewijs en eigen vervoer. Maar nog veel belangrijker; passie voor de zorg!

 

Deel deze vacature in jouw netwerk

Wat bieden wij

Flexibiliteit

Uren per week in overleg te plannen. Werken op meerdere locaties is een mogelijkheid.

Volledige backoffice

Daad zorgt voor de correcte en tijdige betaling van je vergoedingen. Altijd de juiste contracten en overeenkomsten voorhanden, ook bij wetswijzigingen.

Opleiding & Ontwikkeling

Bij Daad bieden wij professionals de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Ook voor jou is er van alles mogelijk. In overleg bepalen we wat jij nodig hebt.

Je maakt deel uit van Daad

Je maakt deel uit van de collega’s van Daad. Hierdoor heb je de mogelijkheid in contact te komen met andere zzp’ers in de zorg. Het netwerk van opdrachtgevers is groot, er zit altijd iets passends bij.

Voordelen

Contact

Adres

Commissieweg 13
9244 GB Beetsterzwaag