Wondverpleegkundige

UREN IN OVERLEG | PROVINCIE Groningen
Solliciteer directvacatures

Wondverpleegkundige

Uren in overleg | Provincie Groningen

Ben jij gediplomeerd wondverpleegkundige en heb je affiniteit met de ouderenzorg?

 

Baanomschrijving

Als wondverpleegkundige heb je de regie over de zorg voor cliënten met complexe wonden. Denk hierbij aan een  preventie van een open been of doorligwond en het opstellen en uitvoeren van een wondbehandeling. Je bent echt de specialist in wonden en gaat op meerdere locaties te werk van deze organisatie in de ouderenzorg. 

Taken

  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en tijdig bijstellen van een behandelplan;
  • Je geeft cliënten advies over leefstijlverbetering;
  • Je fungeert als belangrijke schakel tussen de cliënt en andere behandelaars, zoals de arts, ergotherapeut, fysiotherapeut en diëtist;
  • Je stemt de behandelingen op elkaar af zodat de cliënt de optimale wondbehandeling krijgt;
  • Je voert wondbehandelingen uit.

Wie wij zoeken:

Als wondverpleegkundige heb je een afgeronde MBO of HBO verpleegkunde opleiding en ben je in het bezit van een diploma wondverpleegkundige. Je hebt al een aantal jaar ervaring als wondverpleegkundige en je kan zelfstandig en ondernemend te werk gaan.

 

Deel deze vacature in jouw netwerk

Wat bieden zij

Een warme omgeving

Ga je hier werken dan ga jij ervaren dat het zeer prettig werkt op deze plek. Het team versterkt elkaar en kijkt er naar uit dat jij begint.

Eigen invulling aan de rol

Deze rol is voor een deel nieuw binnen deze organisatie. Dat betekent dat jij zelf kan meedenken over de exacte invulling ervan. Het doel staat vast, de weg ernaartoe ligt (deels) open.

Persoonlijke ontwikkeling

Vanaf dag één krijg jij ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingsbudgetten en bijscholing zijn vanzelfsprekend. Juist ook persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Daad kan hier een rol in spelen.

 

CAO VVT

De verloning is conform CAO VVT. Inschaling op basis van ervaring. Naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO zijn er nog een aantal specifieke zaken mogelijk. Deze nemen wij graag met je door.

Voordelen

Contact

Adres

Commissieweg 13
9244 GB Beetsterzwaag