MBO Verpleegkundige

16-28 uur | MBO 4 | startdatum per direct | PROVINCIE Friesland
Solliciteer directvacatures

MBO Verpleegkundige

16-28 uur | Startdatum per direct | Niv. 4 | Provincie Friesland

Plezier en energie, vooruitstrevend en denken in mogelijkheden. Iets voor jou?

Jouw rol

Op deze plek kun jij als Verpleegkundige alle kanten op die jij wilt. Meer inhoudelijk bezig zijn of juist coördinerend? Het kan hier allemaal. Ga vooral in gesprek over jouw wensen, onze opdrachtgever luistert graag en kijkt hoe zij samen met jou de rol kunnen vormen.

 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor alle dagelijkse zaken die komen kijken bij de zorg en verzorging van de bewoners. Je geeft invulling aan de benodigde zorg, springt bij waar nodig en bespreekt de werkzaamheden met je collega’s. Wat ging er goed en wat kan er beter? Daarnaast ben jij degene die de rapportages invult, zorgplannen opstelt en de correcte uitvoering checkt. In deze rol ben jij degene die verantwoordelijk is voor:

 • Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
 • Zorgdragen voor zorgdossiers en zorgleefplannen;
 • Mede aansturen, coachen motiveren van teamleden;
 • Contacten onderhouden met het netwerk, contactpersonen en/of familie van de bewoners.

   Wie wij zoeken:

   Heb jij een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4 en zoek jij uitdaging of wil jij gewoon lekker je werk doen? Beet! Wij zoeken jou! Voor deze rol is ervaring mogelijk maar juist ook startende verpleegkundigen nodigen wij van harte uit om te reageren.

    

   Deel deze vacature in jouw netwerk

   Wat bieden zij

   Een warm welkom

   Ga je hier werken dan ga jij ervaren dat het zeer prettig werkt op deze plek. Het team versterkt elkaar en kijkt er naar uit dat jij begint

   Doorgroeimogelijkheden

   Als verpleegkundige niveau 4 heb jij wellicht ambities. Meer de specialistische kant, bijvoorbeeld wondzorg of juist een hbo-opleiding. Deze mogelijkheden bespreken wij graag met jou.

   Persoonlijke ontwikkeling

   Vanaf dag één krijg jij ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingsbudgetten en bijscholing zijn vanzelfsprekend. Juist ook persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Daad kan hier een rol in spelen.

    

   CAO VVT

   De verloning is conform CAO VVT. Inschaling op basis van ervaring. Naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO zijn er nog een aantal specifieke zaken mogelijk. Deze nemen wij graag met je door.

   Voordelen

   Contact

   Adres

   Commissieweg 13
   9244 GB Beetsterzwaag