Verpleegkundige Niveau 4 Friesland

20-28 uur | MBO 4 | PROVINCIE Friesland
Solliciteer directvacatures

Verpleegkundige Niveau 4

20-28 uur | Provincie Friesland

Ben jij in staat om de inhoudelijke zorg te combineren met een kartrekkers rol in het team?

Jouw dag?

Geen dag is hetzelfde, volop uitdaging voor jou. Als verpleegkundige coördineer jij het zorgproces en betrekt familie, mantelzorgers en collega professionals bij het proces. Het ene moment verzorg jij een wond, het ander moment zit je in een gesprek met een arts. Volop afwisseling in deze baan.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor alle dagelijkse zaken die komen kijken bij de zorg en verzorging van de bewoners. Je geeft invulling aan de benodigde zorg, springt bij waar nodig en bespreekt de werkzaamheden met je collega’s. Wat ging er goed en wat kan er beter? Daarnaast ben jij degene die de rapportages invult, zorgplannen opstelt en de correcte uitvoering checkt. In deze rol ben jij degene die verantwoordelijk is voor:

  • Uitvoeren van complexe medische handelingen en verrichtingen;
  • Zorgdragen voor zorgdossiers en zorgleefplan;
  • Mede aansturen en motiveren van teamleden;
  • Contacten onderhouden met bewoners en/of contactpersonen van de bewoners

Wie wij zoeken:

Heb jij een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4 en begint jouw omgeving te stralen als jij binnenkomt? Bingo, wij zoeken jou! Voor deze rol is ervaring mogelijk maar juist ook startende verpleegkundigen nodigen wij van harte uit om te reageren.

 

Deel deze vacature in jouw netwerk

Wat bieden zij

Een warme omgeving

Ga je hier werken dan ga jij ervaren dat het zeer prettig werkt op deze plek. Het team versterkt elkaar en kijkt er naar uit dat jij begint.

Doorgroeimogelijkheden

Als verpleegkundige niveau 4 heb jij wellicht ambities. Meer de specialistische kant, bijvoorbeeld wondzorg of juist een hbo-opleiding. Deze mogelijkheden bespreken wij graag met jou.

Persoonlijke ontwikkeling

Vanaf dag één krijg jij ruimte om jezelf te ontwikkelen. Opleidingsbudgetten en bijscholing zijn vanzelfsprekend. Juist ook persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Daad kan hier een rol in spelen.

 

CAO VVT

De verloning is conform CAO VVT. Inschaling op basis van ervaring. Naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO zijn er nog een aantal specifieke zaken mogelijk. Deze nemen wij graag met je door.

Voordelen

Contact

Adres

Commissieweg 13
9244 GB Beetsterzwaag