Specialistisch Verpleegkundige

24 – 32 uur per week | Startdatum in overleg | HBO | Provincie friesland
Solliciteer directvacatures

Specialistisch Verpleegkundige

24 – 32 uur – Provincie Drenthe

Ben jij de verpleegkundige die zich graag verder wil specialiseren? Vanuit jouw specialisme geef je ondersteuning en bied je coaching aan je collega’s.

Baan omschrijving

Je coördineert het proces en betrekt familie, mantelzorgers, en collega professionals bij het proces. Jij bezit de specialistische kennis en bent bereid om die in te zetten waar nodig. Je bent flexibel in je werklocatie. Coaching is jou op het lijf geschreven. 

Taken

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor alle dagelijkse zaken die komen kijken bij de zorg en verzorging van de clienten. Dit kan zijn in een woonzorg omgeving, thuiszorg maar ook palliatieve zorg. Waar nodig vul je elkaar aan of spring jij bij. En zorg je voor borging van de kwaliteit die jij wil bieden. Jouw kwaliteit is de verpleegkundige zorg.
In deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Uitvoeren van complexe en specialistische medische handelingen
  • Zorgdragen voor zorgdossiers en zorgleefplan
  • Geven van klinische lessen aan je collega’s
  • Contacten onderhouden met bewoners en / of contactpersonen van de bewoner

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar iemand met een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde. Jij bent zelf startend en streeft altijd naar verbetering. Je hebt een brede ervaring binnen de zorg en/of verpleging. 

Deel deze vacature in jouw netwerk

Wat bieden zij

Salaris conform de cao VVT

Een salaris conform de cao VVT, FWG 50. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden als sporten en fiscale uitruil behoort tot de mogelijkheden. 

Werken in een klein team

Werken in een klein team, actief in een boeiende omgeving. Uitdaging volop en we doen graag een beroep op jouw kwaliteiten!

Volop mogelijkheden tot ontwikkeling

Vanuit de gedachte dat iedereen zich kan ontwikkelen kijken wij samen waar jouw wensen voor de toekomst liggen. Er betstaat de mogelijkheid om hier samen invulling aan te geven, bijvoorbeeld met opleidingen.

Wat heb jij nog meer nodig?

Wij horen graag wat jij nodig hebt om deze functie naar je beste kunnen uit te voeren, zo benaderen wij het graag. 

Voordelen

Contact 

Adres

Commissieweg 13
9244 GB Beetsterzwaag