Jeugdhulp professional

24 -36 uur | per direct | SKJ registratie | Emmeloord
Solliciteer directvacatures

Jeugdhulp professional

Begeleider Jeugd | 24 -36 uur | per direct | SKJ registratie | Emmeloord

Wil jij graag met jeugd werken in een groep?

 

Baan omschrijving

Voor een organisatie in de jeugdhulpverlening zijn wij op zoek naar een jeugdhulp professional. Ze helpen jongeren die  op meerdere terreinen in hun leven zijn vastgelopen waarbij ze een veilige plek bieden met gestructureerde behandeling. Met een professionele zorgaanpak geven ze invulling aan de behoeftes van jongeren met als doel dat ze op hun eigen wijze kunnen participeren in de maatschappij.

Taken

Je biedt ondersteuning richting de jongeren in het breedste zin van het woord. Het is erg belangrijk dat je duidelijke structuur geeft richting de jongeren en dat je ze stimuleert en motiveert zodat ze kunnen participeren in de maatschappij. Daarnaast schrijf je ook behandelplannen, heb je contact met de familie en ben je de stabiele factor die deze jongeren een vertrouwde en veilige basis biedt.

Wie ben jij?

Voor deze functie ben je in het bezit van een HBO-bachelor diploma, bijvoorbeeld MWD, CMV, SPH, Social Work, Pedagogiek of Psychologie. Daarnaast is het een pré wanneer je een SKJ registratie hebt. Verder heb je bij voorkeur al enige ervaring opgedaan op een groep.

 

 

Deel deze vacature in jouw netwerk

Wat bieden zij

Beloning

Een passend salaris volgens het CAO-Jeugdzorg. Daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot opleiding en specialisatie. 

 

Werken met specialismen

Onze opdrachtgever biedt specialistische GGZ. Jij kan je hier uitstekend verdiepen in deze specialismen en je hier verder in ontwikkelen.

 

Volop mogelijkheden tot ontwikkeling

Vanuit de gedachte dat iedereen zich kan en wil ontwikkelen kijken wij samen waar jouw wensen voor de toekomst liggen. Er betstaat de mogelijkheid om hier samen invulling aan te geven, bijvoorbeeld met opleidingen.

 

 

 

Wat heb jij nog meer nodig?

Wij horen graag wat jij nodig hebt om deze functie naar je beste kunnen uit te voeren, zo benaderen wij het graag. 

 

 

Voordelen

Contact 

Adres

Commissieweg 13
9244 GB Beetsterzwaag