"De hulp van Daad betaalt zich dubbel en dwars terug"

20 juli 2022
Neem contact opTerug naar blogoverzicht

“De hulp van Daad betaalt zich dubbel en dwars terug”

Gert-Jan Schuinder, manager ZorgThuis bij Liante

Met het groeiende tekort aan zorgprofessionals merken steeds meer organisaties hoe lastig het is om vacatures in te vullen. Zorggroep Liante schakelt daarom de hulp in van Daad om nieuwe collega’s te zoeken. En met succes, want steeds meer zorgmedewerkers vinden via Daad hun droombaan bij Liante. “Een een-tweetje waar Louis van Gaal jaloers op zou zijn”, lacht Gert-Jan Schuinder, manager ZorgThuis bij Liante.

“De visie van Liante is gericht op leren en ontwikkelen. Vandaar dat we bewust op zoek gaan naar nieuwe collega’s die graag binnen onze organisatie verder willen groeien. Ambitieuze professionals die hun steentje willen bijdragen aan ons totale zorglandschap. Bij Daad kijkt men op exact dezelfde manier naar de zorg en het belang van persoonlijke groei daarin. Die gezamenlijke visie om mensen te laten groeien binnen een organisatie verbindt ons en zorgt ervoor dat Daad onze wensen voor nieuwe mensen moeiteloos aanvoelt en invult.”

“Daad kijkt op dezelfde manier naar de zorg
en het belang van persoonlijke groei daarin”

“Uiteraard is het voor ons financieel voordeliger wanneer we zelf nieuwe collega’s vinden voor onze openstaande vacatures. Maar na een aantal jaar samenwerken weet ik uit eigen ervaring dat de investering in de hulp van Daad zich op de langere termijn dubbel en dwars terugbetaalt. Via Daad hebben we de afgelopen jaren een groot aantal vacatures weten in te vullen met de juiste professionals. Daardoor kunnen we inmiddels bouwen op een stevig fundament, omdat we zeker weten dat we beschikken over de juiste mensen op de juiste plek. Mensen die voor langere tijd bij Liante blijven werken.”

“Daad is bij lange na niet de enige partij die zijn diensten bij ons aanbiedt. Het grote verschil is dat Daad nooit opdringerig is. Waar ik bij vorige detacheringsbureaus regelmatig gehaaste accountmanagers aan de lijn had die moesten scoren, krijg ik nu af en toe een belletje van Daad met de vraag of ze ons nog ergens bij kunnen helpen. We bespreken de nieuwste ontwikkelingen, waarna Daad pas weer contact opneemt wanneer ze een interessante kandidaat hebben gevonden. Die rustgevende werkwijze bevalt me uitstekend.”

“Die rustgevende manier van samenwerken bevalt me uitstekend”

“Ik zou Daad bij iedereen aanraden, met één belangrijke kanttekening. Kijk je als manager alleen naar korte termijn investeringen en neem je beslissingen op basis van het getalletje onder aan de streep, dan pas je niet bij Daad. Pas als je wilt investeren in een lerende organisatie met de juiste mensen op de juiste plek, dan is Daad jouw perfecte partner.”

Neem gerust contact met Daad op om jouw wensen voor hulp bij het invullen van vacatures in de zorg te bespreken.

Neem contact op!

Op zoek naar een baan in de zorg? Wij vinden het belangrijk dat jij een passie voor zorg hebt. Samen gaan wij kijken naar de juiste plek voor jou!

Vacatures

Op zoek naar een baan in de zorg? Bekijk hier de vacatures!

Neem contact op!

Op zoek naar een baan in de zorg? Samen gaan wij kijken naar de juiste plek voor jou!

Contact

Adres

Lavendelheide 7-1
9202 PD Drachten