Ambulant Begeleider (SKJ)

24 - 32 uur | startdatum in overleg | SKJ Geregistreerd | Groningen en/of Drenthe
Solliciteer directvacatures

Ambulant Begeleider

24 – 32uur | Groningen/Drenthe

Ben jij een zelfstandig (ambulant) begeleider met kennis van en ervaring met ASS? Zij jij veel verantwoordelijkheid? Dit is jouw baan!

 

Baan omschrijving

In deze rol  als ambulant begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van meerdere jongeren en jongvolwassenen en hun omgeving, veelal het gezin. In samenwerking met het gezin formuleer je de specialistische hulpvraag. Vervolgens ga jij aan de slag om, samen met de jongere, de gestelde doelen te bereiken. Naast jouw ambulante rol zijn er mogelijkheden om ook een stuk educatieve begeleiding op locatie op te pakken. Je werkt hier naast een docent. Je hebt je eigen caseload en bent hier ook zelfstandig verantwoordelijk voor. Jij bepaalt je eigen je agenda

Taken

 Jij bent degene die voor vooruitgang gaat zorgen. Samen met de jongeren, boek jij vooruitgang richting de gestelde doelen. De doelen stellen jullie samen op, realistisch en haalbaar.

In deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Activiteiten ondernemen met de jongere(n)
 • Het bieven van handvatten aan jongere en omgeving en daarbij ook helpen deze uit te voeren.
 • Je werkt aan de zelfredzaamheid en de zelfstandigheid
 • In sommige gevallen heb je contact met andere hulpverleners en stem je de geboden hulp af of onderzoek je een passend vervolg
 • Het bieden van educatieve ondersteuning. Wanneer er op locatie educatie wordt geboden ben jij aanwezig voor de één op één begeleiding.

  Wie wij zoeken

  Wij zijn op zoek naar een zelfstandig en autonoom persoon. In deze baan heb je veel vrijdag en wordt er groot beroep gedaan op je zelfstandigheid. Jij bepaalt je eigen agenda en bent hier zelf verantwoordelijk voor. Loop je ergens tegenaan,  heb je hulp nodig? Geen probleem, iedereen staat voor je klaar. Er wordt van jou verwacht dat jij zelf aan de bel trekt. Om deze functie succesvol ui te kunnen voeren beschik je over een afgeronde HBO opleiding en ben jij in het bezit van een SKJ registratie.

   

   

  Deel deze vacature in jouw netwerk

  Wat bieden zij

  Beloning

  Een passend salaris bij deze rol. Daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot opleiding en specialisatie.

   

  Werken met specialismen

  Onze opdrachtgever is een specialist en autoriteit op het gebied van ASS en angststoornissen. Jij kan je hier uitstekend verdiepen in deze specialismen en naar wens je hier verder in ontwikkelen en specialiseren.

   

  Volop mogelijkheden tot ontwikkeling

  Vanuit de gedachte dat iedereen zich kan en wil ontwikkelen kijken wij samen waar jouw wensen voor de toekomst liggen. Er bestaat de mogelijkheid om hier samen invulling aan te geven, bijvoorbeeld met opleidingen of coaching.

   

   

   

  Combinatie van ambulant en onderwijs

  Wat wij vaak terugkrijgen van onze professionals in deze rol is de mooie combinatie van hulpverlening en onderwijs. Op die manier wordt er echt gebouwd aan de toekomst.

   

   

  Voordelen

  Contact 

  Adres

  Commissieweg 13
  9244 GB Beetsterzwaag