Begeleider B

20 - 32 uur per week | per direct | mbo | drachten
Solliciteer directvacatures

Begeleider 

20 – 32 uur | Drenthe

Zoek jij een baan waarin geen dag hetzelfde is? Check, deze baan is voor jou!

 

Baanomschrijving

Iedere cliënt vertrouwd op jou, jij bent hun vastigheid en biedt regelmatig en structuur. Alle cliënten hebben een complexe zorgvraag, vaak een meervoudige handicap met gedragsstoornissen. Door ervaring weet jij wat de triggers zijn, op die manier voorkom jij escalatie.

Wat zijn je taken?

In deze rol is elke dag anders, dat zorgt voor uitdaging en afwisseling. Voor jou is iedere dag anders, voor de cliënten probeer je zoveel mogelijk structuur te bieden. Je biedt begeleiding aan de cliënten, de één gaat naar de dagbesteding en de ander heeft jou nodig bij een bezoek aan de arts. Je zorgt samen met de cliënten voor de avondmaaltijd. Naast deze werkzaamheden heb je contact met het netwerk van de cliënt, jij weet wie ouders, familie en naasten zijn. Het vertrouwen dat de cliënt in jou heeft, hebben zij ook in jou.

Wie wij zoeken

Wij zoeken een begeleider die zich graag voor de 100 procent inzet voor de bewoners. Jij werkt met je hart in de zorg, hebt passie voor je vak en bent een zelfstandig persoon. Je communiceert uitstekend en bent laagdrempelig benaderbaar. Daarnaast ben je in het bezit van een afgeronde opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4 of vergelijkbaar.

 

Deel deze vacature in jouw netwerk

Wat bieden zij

Volop uitdaging!

Uitdaging, dat is waar jij van moet houden. In deze baan wordt er veel van je gevraagd, het kan je dan ook veel brengen.

Mogelijkheden tot ontwikkeling

Uiteraard zijn alle vak gerelateerde opleidingen te volgen. Daarnaast besteed men veel aandacht aan jou. Persoonlijke ontwikkeling staat hier hoog in het vaandel. Eerst zoek je samen uit waar jouw behoefte ligt, vervolgens geef je hier samen invulling aan.

Team

Dit werk kun je alleen doen vanuit een sterk en veilig team. Daar wordt dan ook voor gezorgd. Je doet het echt met elkaar, daar is men zich bewust van. Hier wordt de nodige aandacht aan besteed.

CAO

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg. Alle secundaire arbeidsvoorwaarden zijn, naast de CAO, goed voor elkaar. In een persoonlijk gesprek worden alle mogelijkheden doorgenomen.

 

Voordelen

Contact 

Adres

Commissieweg 13
9244 GB Beetsterzwaag