Ambulant Begeleider

24 - 28 uur | per direct | SKJ Geregistreerd | friesland
Solliciteer directvacatures

Ambulant Begeleider

24 – 28 uur | Friesland

Ben jij de betrokken begeleider met kennis van en ervaring met ASS én is jouw SKJ registratie op orde? Dan zoeken wij jou!

 

Baan omschrijving

Als ambulant begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van meerdere cliënten en hun omgeving, veelal het gezin. In samenwerking met het gezin formuleer je de specialistische hulpvraag. Vervolgens ga jij aan de slag om, samen met de cliënt, de gestelde doelen te bereiken.

Taken

In deze rol ben jij degene die voor vooruitgang gaat zorgen. Samen met de cliënt, veelal jongeren of jongvolwassenen, boek jij vooruitgang richting de gestelde doelen.
In deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Je onderneemt activiteiten met de cliënt
  • Biedt handvatten aan de cliënt en het gezin om in te zetten wanneer nodig
  • Je werkt aan de zelfredzaamheid van zowel je cliënt als het gezin
  • In sommige gevallen heb je contact met andere hulpverleners

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een sociaal persoon die uitstekend zelfstandig kan werken. In deze rol heb je veel vrijheid en wordt er een beroep gedaan op je zelfredzaamheid. Jij bepaalt je eigen agenda. Heb je hulp nodig? Geen probleem, maar trek wel zelf aan de bel. Verder beschik je over een afgeronde MBO en/of HBO opleiding Social Work en ben jij in het bezit van een SKJ registratie.

 

 

Deel deze vacature in jouw netwerk

Wat bieden zij

Beloning

Een passend salaris bij deze rol. Daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot opleiding en specialisatie.

 

Werken met specialismen

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van ASS en angststoornissen. Jij kan je hier uitstekend verdiepen in deze specialismen en je hier verder in ontwikkelen.

 

Volop mogelijkheden tot ontwikkeling

Vanuit de gedachte dat iedereen zich kan en wil ontwikkelen kijken wij samen waar jouw wensen voor de toekomst liggen. Er betstaat de mogelijkheid om hier samen invulling aan te geven, bijvoorbeeld met opleidingen.

 

 

 

Wat heb jij nog meer nodig?

Wij horen graag wat jij nodig hebt om deze functie naar je beste kunnen uit te voeren, zo benaderen wij het graag. 

 

 

Voordelen

Contact 

Adres

Commissieweg 13
9244 GB Beetsterzwaag