Ambulant hulpverlener

18- 28 uur | startdatum in overleg | SKJ Geregistreerd | provincie Friesland
Solliciteer directvacatures

Ambulant hulpverlener 

18 – 28 uur | Provincie Friesland

Ben jij een zelfstandig hulpverlener en werk jij graag ambulant? Dit is je kans!

 

Baan omschrijving

In deze rol werk jij als ambulant begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van gezinnen, jongeren en jongvolwassenen. Veelal bied jij de hulp in hun eigen omgeving. Samen stellen jullie doelen en ga je aan de slag. Vaak coordineer je de voortgang en hulpverlening samen met andere instanties en hulpverleners. Kom je ergens niet uit? Je collega’s zijn goed bereikbaar, met hen overleg je wat de mogelijkheden zijn.

Taken

Jij bent degene die voor vooruitgang gaat zorgen. Samen met je cliënten werk jij aan de toekomst.

 • Ondersteuning bieden bij opvoeding
 • Ondersteuning bieden bij het dagelijkse gezinsleven
 • Handvatten bieden om zelfstandig zaken op te pakken, helpen bij de uitvoering
 • Je werkt aan de zelfredzaamheid en de zelfstandigheid
 • In sommige gevallen heb je contact met andere hulpverleners en stem je de geboden hulp af of onderzoek je een passend vervolg

    Wie wij zoeken

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandig persoon. In deze baan heb je veel vrijheid en wordt er groot beroep gedaan op je zelfstandigheid. Jij bepaalt je eigen agenda en bent hier zelf verantwoordelijk voor. Loop je ergens tegenaan, heb je hulp nodig? Geen probleem, iedereen staat voor je klaar. Om deze functie succesvol ui te kunnen voeren beschik je over een afgeronde hbo-opleiding en ben jij bij voorkeur in het bezit van een SKJ-registratie. Is dat laatste niet het geval? Reageer vooral, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

     

     

    Deel deze vacature in jouw netwerk

    Wat bieden zij

    Beloning

    Een passend salaris bij deze rol. Daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot opleiding en specialisatie.

     

    Betekenis vol werk

    De doelgroep aan jij hulp biedt heeft jouw hulp hard nodig. Samen zie je vooruitgang en streef je naar zelfstandigheid. Mooi werk!

     

    Volop mogelijkheden tot ontwikkeling

    Vanuit de gedachte dat iedereen zich kan en wil ontwikkelen kijken wij samen waar jouw wensen voor de toekomst liggen. Er bestaat de mogelijkheid om hier samen invulling aan te geven, bijvoorbeeld met opleidingen of coaching.

     

     

     

    Groeiende organisatie

    Onze opdrachtgever is een groeiende organisatie met veel mogelijkheden. Er worden nieuwe kantoren geopend en nieuwe regio’s betreden. Houd je van dynamiek? Maak het mee!

     

     

    Voordelen

    Contact 

    Adres

    Commissieweg 13
    9244 GB Beetsterzwaag